Gietvloer - betonlook

Een prachtige gietvloer met een unieke tekening

De betonlook gietvloeren hebben in de afgelopen jaren een ongelooflijke stijgende trend meegemaakt. Deze vloeren passen perfect bij de design uitstraling van nu, minimalistisch en strak. Maar wat mensen vaak niet weten is dat een betonlook vloer ook erg warm kan zijn, en in combinatie met de juiste meubelen prachtig in elk klassiek interieur past! Al met al is deze vloer ideaal als woonvloer of in uw kantoorruimte.

Wat is een betonlook gietvloer

Een betonlook is een polyurethaan gebonden gietvloer in twee kleuren gemengd. Zo kunt u precies die kleur kiezen die het beste bij u en uw interieur past. Elke betonlook vloer is uniek in haar design door de kleurnuances die ontstaan door spaanslagen tijdens applicatie. Ook in ruimtes waar vloerverwarming zit is de betonlook gietvloer ideaal! Doordat de vloer maar een dikte van rond de 3 millimeter heeft, kan de warmte erg snel naar de oppervlakte waardoor uw vloer snel warm aan zal voelen.

Typen betonlook gietvloer

Betonlook gietvloeren of gietvloeren in het algemeen kunnen worden gemaakt van twee soorten bindmiddelen, epoxy of polyurethaan. Met epoxy worden vooral designvloeren en industriele vloeren gegoten en is wat stijver en harder dan een polyurethaan. Polyurethaan is de meest verkochte en gebruikte bindmiddel voor het maken van een betonlook gietvloer. Polyurethaan is dan tevens verkrijgbaar in een 100% kleurechte variant. Een sterk elastisch materiaal dat comfortabel in gebruik is en warmer aanvoelt.

Kleuren

Een betonlook gietvloer is zoals eerder vernoemd een mengeling van twee kleuren. Dus hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden! U kunt in het voortraject op een monster of tijdens applicatie uw wens uitspreken voor een rustige of juist een drukke vermenging. Hierdoor krijgt uw betonlook vloer zijn eigen unieke, karakteristieke warme en tegelijkertijd toch strakke uitstraling. Mocht u geen keuze kunnen maken helpen wij u graag! Wij kunnen zelfs uw nieuwbouw woning of kantoor in 3-D laten uittekenen om zo de tot in detail te kunnen zien welk type vloer en welke kleur het beste bij u en uw pand past!

Voordelen betonlook gietvloer

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvast
  • Chemicaliënbestendig
  • Duurzaam
  • Naadloos
  • Kleurstabiel en zelfs 100% kleurecht leverbaar
  • Voelt niet koud aan
  • Perfect in combinatie met vloerverwarming
  • Aantrekkelijke geprijsd